BEYOND BEAUTY – салон за красота и спа процедури най-добрите цени в Пловдив

Мезотерапия - Slim Fit

Какво представлява процедурата?

              В основата на работа на процедурата са принципите на електропорация и електроосмоза, или т.нар. безиглена мезотерапия, която е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна. Процедурата подпомага дълбоко проникване в тъканта на активните субстанции. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция. Технологията ефективно преодолява защитата на клетките и инфилтрира активното вещество в дълбочина. Електропорацията въздейства директно върху кожата и интензивно увеличава пропускливостта й. Според състоянието се избира подходящият препарат и се изготвя програма по която се извършват процедурите .

            Специална терапия за постигане на перфектно тяло и силует. Липолитичен разтвор на спомагащ за премахването на мазнините, складирани в адипоцитите. Той улеснява емулгирането на мазнините на малки частици, така че те да могат да бъдат транспортирани и метаболизмът да ги превърне в енергия. Идеален за премахване на нежеланата мастна тъкан от проблемните зони, като кожата остава гладка и без вид на портокалова кора.

30 -минути

Времетраене

Апаратна

Тип терапия

1 седмично

Колко често

30 + години

Подходяща възраст

Как се прави процедурата?

  • За разлика от серума, който подхранва външният слой на кожата, безиглената мезотерапия въвежда коктейл в дълбочина, хидратира и подхранва кожата отвън и отвътре. Активните субстанции съдържат витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти, които подмладяват, стимулират производството на колаген и еластин, подобряват хидратацията и повишават метаболизма на кожата.

    •        Почистване на зоната 
    •         Лек ензимен пилинг
    •         Въвеждане на активните съставки

Подходящи за третиране зони

Протокол на терапиите :

Първоначален курс 6 до 10 процедури всяка седмица, една на всеки 2 седмици за поддържане на резултата.

Комбинирай с :

  •  Кавирация 
  • Антицелулитен масаж 
  • Вакуум и ЕМС с липолазер