BEYOND BEAUTY – салон за красота и спа процедури най-добрите цени в Пловдив

cavitaciq

Контуриране на тялото

Хората се делят на такива, които никога не са ходили на професионален масаж и на такива, които са ходили. Ако не сме го правили, никога няма да разберем, колко прекрасно нещо е той и защо останалите толкова се прехласват по него.

Вижте услугите

detox

Детокс

В природата йоните се произвеждат в изобилие всеки път, когато във въздуха се пренася енергия. Например от триенето, което се получава при вятър и дъжд, от разбиването на водния поток на капчици при водопадите и морската пяна и т.н.

Вижте услугите

men having cosmetic mask

За него

Днес ще се постараем да разкрием какво означава чуждицата „УЕЛНЕС„, защо напоследък я срещаме все по-често и защо е от огромно значение за всеки да разбере смисъла и философията, която се крие зад нея. Думата УЕЛНЕС /WELLNESS/ произлиза от две английски думи – well-being

Вижте услугите

massage

Масаж

Масажните техники, насочени към оформяне на тялото, затоплят и отпускат мускулите, като по този начин активират естествените процеси на организма, които изхвърлят лимфната течност от оранизма.

Вижте услугите

Мезотерапия

Почистването на лице е козметична процедура, която цели да отстрани замърсяването, подобри текстурата на кожата,
свие порите, върне блясъка на лицето и освежи тена. Има противовъзпалителен и антибактериален ефект, който
ускорява заздравяването на акнеични лезии и предотвратява повторната им поява.

Вижте услугите

Микронидлинг

Микронидлинга е процедура целяща да провокира естественото производство на колаген и еластин, чрез контролирано микротравмиране на кожата.

Вижте услугите

led lamp

LED Фотон Терапия

Използването на LED светлина с терапевтична цел е един от съвременните похвати, които успешно се справят с редица кожни несъвършенства и едновременно с това забавят настъпващите с напредването на възрастта промени.

Вижте услугите

Лице

Грижата за лицето е приоритет ! Когато става дума за грижа за лицето, да имаш твърде много продукти е почти невъзможно. Винаги има какво още да добавим за да се погрижим за комфорта и здравето на нашата кожа.

Вижте услугите

cosmetic procedures

Пилинг

Химичният пилинг е процедура, при която се използва киселина и така се стимулира обновяването на кожата. Това става като се активира естествения процес на самовъзстановяване на кожата чрез генериране на нови клетки. Процедурата е безболезнена и не е съпроводена с неприятно усещане и дискомфорт.

Вижте услугите