BEYOND BEAUTY – салон за красота и спа процедури най-добрите цени в Пловдив

За нас

Красотата и благополучието са взаимно свързани, затова създадохме уютна и спокойна обстановка, в която Вие да се чувстват комфортно и да релксирате .Вярваме във важността на редовната грижа за кожата и тялото, затова насърчаваме нашите клиенти да поддържат ритуали за грижа и в дома.
Стремим да създадем култура на последователност, която се отразява във всичко, което правим. С този подход, ние се стремим да гарантираме, че всеки може да се наслаждава на красива и здрава кожа през целия си живот.

Нашият фокус е да предоставяме качествени услуги и терапии, които да осигуряват ефективни резултати. Вярваме в съчетанието между качество и устойчивост, затова използваме утвърдени с годините марки, които съчетават най-добрите терапии на пазара на достъпни цени, без компромис!
Името на студиото Ви го показва :
Името „Beyond Beauty“ говори вместо нас за това, което представляваме. То не само отразява нашата ангажираност към красотата, но и подчертава нашата вяра, че красотата е повече от външния вид. „Beyond Beauty“ означава, че ние се стремим да създадем цялостен опит за нашите клиенти, в който красотата се простира извън повърхността и обхваща и вътрешната хармония и благополучие. Това е повече от просто козметично студио – това е обещание за един по-дълбок и удовлетворяващ подход към грижата за себе си.