BEYOND BEAUTY – салон за красота и спа процедури най-добрите цени в Пловдив

ДЕТОКСИКАЦИЯ

В природата йоните се произвеждат в изобилие всеки път, когато във въздуха се пренася енергия. Например от триенето, което се получава при вятър и дъжд, от разбиването на водния поток на капчици при водопадите и морската пяна и т.н. Непосредствено след буря въздухът е чист и освежен, тъй като се изпълва с отрицателни йони. Места, които ние намираме за ободряващи, като например планините, в близост до водопади, край морето и т.н., са с висока концентрация на отрицателни йони и вашето тяло абсорбира милиони от тези негативно заредени йони, които алкализират кръвта и тъканите. Това е причината да се чувстваме добре.

В съвременния живот замърсената околна среда и консумирането на храни пълни с консерванти водят до натрупване на огромно количество токсини в организма. Това води до понижаване на имунитета, затлъстяване и редица хронични болести.

Как За бързото извеждане на токсините се използва йонен детоксикатор.​ Потапяте крака в топла солена вода, заедно с елекрод, който произвежда положително и отрицателно заредени йони, които нахлуват в цялотови тяло. Йоните по електрически път стимулират всички обменни и функционални процеси, подобряват кислородният обмен и активизират иммунната система. Клетките на организма преминават в състояние, в което започват активно да се освобождават от всички отпадъчни продукти.Организмът изхвърля токсините първо от най-засегналия орган. По цвета на водата се определя какво се чисти.

Йонна Детоксикация 30 мин

30лв.

Йонна Детоксикация 60 мин

50лв.

Пакет 10 процедури 30 мин

260лв.

Инфраред Сауна Одеало- 40 мин

35лв.

Инф.Сауна с водорасли - 60 мин

60лв.

Пакет 4 пр. Сауна одеало 30 мин

120лв.