BEYOND BEAUTY – салон за красота и спа процедури най-добрите цени в Пловдив

LED терапия - Анти Акне с маска и серум

Какво представлява процедурата?

Действието на фотонната терапия се осъществява чрез прилагане на студена (LED) светлина с определена дължина на вълната и интензитет върху третираната зона с помощта на апарат с диоден накрайник. Светлината въздейства пряко върху фоторецепторите в кожата и активира каскада от биологични процеси, които водят до подобряване на клетъчния метаболизъм, засилване на микроциркулацията и производството на колаген и еластин. Наред с това под въздействие на фотоните се отварят преходни микропори в кожата, което позволява на активните съставки в прилаганите козметични продукти да проникнат по-дълбоко в кожата и да осъществят своя терапевтичен ефект по-успешно

Синя светлина (470nm) срещу акне – Тя може ефективно да унищожи бактериите, без никакви увреждания на кожната тъкан. Намалете Акнето, бактерицидно противовъзпалително, поправете кожата, без оставяне, на каквито и да е белези или пигменти.

Червената светлина (633 nm) има лечебен ефект върху акнето, тъй като стимулира процесите на заздравяване и успокоява кожата. Увеличава притока на кръв и кислород и води до синтез на нов колаген.

45-минути

Времетраене

Апаратна

Тип терапия

2 месечно

Колко често

15 + години

Подходяща възраст

Как се прави процедурата?

  • Започваме с почистване на лицето с подходящ козметичен продукт.
  • С помощта на Безиглена Мезотерапия влагаме ампула, която намалява завишените нива на себум, редуцира разширените пори и се бори с Propionibacterium acnes, причинител на акнето .
  • Следва Анти Акне маска с Чаено дърво, Ментол и Липа която има антибактериално действие, успокоява раздразнената кожа.
  • За 20 мин на минимално разстояние от кожата се поставя панел с 200 светодиода,  излъчващи синя светлина, която има антибактериален ефект и регулира себума ! Повечето клиенти описват процедурата дори като релаксираща и успокояваща. За 10 мин се пуска червената светлина, която подпомага оздравителният процес.
  • Нанасяме финален крем според индивидуалните особености на кожата.,

Подходящи за третиране зони

Противопоказания

При бременност и кърмене

При активни инфекциозни заболявания 

Епилепсия и фото-чувствителност