BEYOND BEAUTY – салон за красота и спа процедури най-добрите цени в Пловдив

LED светлинна терапия Анти Акне

Какво представлява процедурата?

LED светлинна терапия или още PDT (Photo Dynamic Therapy) е високо ефективен и безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми.  Този метод се осъществява посредством взаимодействие на светлината, доставена чрез светодиоди (LED – Light Emitting Diodes) с епидермиса.

Действието на фотонната терапия се осъществява чрез прилагане на студена (LED) светлина с определена дължина на вълната и интензитет върху третираната зона с помощта на апарат с диоден накрайник. Светлината въздейства пряко върху фоторецепторите в кожата и активира каскада от биологични процеси, които водят до подобряване на клетъчния метаболизъм, засилване на микроциркулацията и производството на колаген и еластин. Наред с това под въздействие на фотоните се отварят преходни микропори в кожата, което позволява на активните съставки в прилаганите козметични продукти да проникнат по-дълбоко в кожата и да осъществят своя терапевтичен ефект по-успешно.

Синя светлина (470nm) срещу акне – Тя може ефективно да унищожи бактериите, без никакви увреждания на кожната тъкан. Намалете Акнето, бактерицидно противовъзпалително, поправете кожата, без оставяне, на каквито и да е белези или пигменти.

Червената светлина (633 nm) има лечебен ефект върху акнето, тъй като стимулира процесите на заздравяване и успокоява кожата. Увеличава притока на кръв и кислород и води до синтез на нов колаген.

30 -минути

Времетраене

Апаратна

Тип терапия

1 – 2 седмично

Колко често

15 + години

Подходяща възраст

Как се прави процедурата?

  • Започваме с почистване на лицето с подходящ козметичен продукт.
  • За 20 мин на минимално разстояние от кожата се поставя панел с 200 светодиода,  излъчващи синя светлина, която има антибактериален ефект и регулира себума ! Повечето клиенти описват процедурата дори като релаксираща и успокояваща. За 10 мин се пуска червената светлина, която подпомага оздравителният процес. 
  • Нанасяме финален крем според индивидуалните особености на кожата. 

Протокол на терапиите :

За достигане на оптимални резултати е необходим курс от 8-10 процедури, по 2 пъти седмично

Подходящи за третиране зони


  • Лице

  • Деколте

Противопоказания

  • При бременност и кърмене
  • При активни инфекциозни заболявания 
  • Епилепсия и фото-чувствителност

 

 

Цени на услугата

Единична процедура

30лв.
/ 30min

Пакет 10 процедури

270лв.