BEYOND BEAUTY – салон за красота и спа процедури най-добрите цени в Пловдив

LED фотон терапия с Ултразвуково почистване

Какво представлява процедурата?

LED светлинна терапия или още PDT (Photo Dynamic Therapy) е високо ефективен и безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми.  Този метод се осъществява посредством взаимодействие на светлината, доставена чрез светодиоди (LED – Light Emitting Diodes) с епидермиса. В зависимост от избраната LED светлина, маската има различни функции: намалява и предотвратява появата на бръчки, срещу акне, омекотява кожата, подобрява еластичността на кожата, минимизира и затваря порите, балансира пигментацията, подобрява кръвообръщението, аnti-aging ефект, спомага генерирането на колаген, подобрява оксидацията на клетките  антибактериален и противовъзпалителен ефект.

Червена светлина (630nm) анти-стареене & редуциране на бръчкитеИзвестна като “био-активна светлина”, може да увеличи клетъчната активност, ускорява метаболизма, и насърчава образуването на колаген. Има още избелващ ефект, подмладяване на кожата, повишена еластичност на кожата, подобрено състояние на кожата, регенериране на увредена кожа, свиване на порите, стягане на кожата, Анти-стареене и антиоксидиращ ефект. Πocтигa eфeĸтa нa пoдмлaдявaнe, aнти oĸcидaция и възcтaнoвявaнe ĸoмбиниpaни в eднo. Изĸлючитeлнo пoдxoдящ xopa c ĸoжни aлepгии или cyxa ĸoжa.

Синя светлина (470nm) срещу акне : Тя може ефективно да унищожи бактериите, без никакви увреждания на кожната тъкан. Намалете Акнето, бактерицидно противовъзпалително, поправете кожата, без оставяне, на каквито и да е белези или пигменти.

Зелена светлина (520nm) за баланс на кожата : Тя има ефект на неутрализация, равновесие и стабилност. Тя може да намали секрецията на себум, балансира съотношението на вода и мазнина, ефективно облекчава стреса, дренира лимфата и намалява отоците.

Жълта светлина (591nm) намаляване на зачервяванията, възобновява и балансира чувствителната кожа. Отпуска лимфите и отоците, подобрява действието на имунната и нервната симтема .

Двойната честотна лампа с червена и зелена светлина, подобрява обмен на кислород на клетъчно ниво, снабдява кожните клетки с енергия, разлага пигментите, насърчава  дренажа на лимфата, подобрява гладкостта на кожата, намалява бръчките, лечение на зачервяване на кожата, подобрява имунитета.

Циан светлина – успокояване на кожата

Двойната честотна лампа със синя и зелена светлина, прогресивно подобрява клетъчната енергия и насърчава метаболизма. Подобряване на появата на фини линии и увисване на кожата.

20 -минути

Времетраене

Апаратна

Тип терапия

1-2 седмично

Колко често

15 + години

Подходяща възраст

Как се прави процедурата?

Започваме с почистване на лицето с подходящ козметичен продукт. Следва лек езнимен пилинг, тонизиране и същинското почистване с ултразвукова шпатула и отново ребалансиращ тоник !

За 20 мин на минимално разстояние от кожата се поставя панел с 200 светодиода,  излъчващи синя, червена, жълта и зелена светлина, които имат антибактериален, съдоразширяващ, тонизиращ, ревитализиращ и стимулиращ колагена ефект. Повечето клиенти описват процедурата дори като релаксираща и успокояваща.

Нанасяме финален крем според индивидуалните особености на кожат

Подходящи за третиране зони

Противопоказания

При бременност и кърмене

При активни инфекциозни заболявания 

Епилепсия и фото-чувствителност